tiistai 2. kesäkuuta 2015

Kesävaatteita

Sehän on kesä,  joten tarvitaan kesävaatetta! Pojalle parit caprit ja t-paidat mix and match -tyyliin.





T-paitojen kaavana on Spot fish Ottobre 3/2014 kokona 74cm. Leveys oli sama kuin kaapista löytyneet Polarn O. Pyretin t-paidat koossa 86cm, joten seuraaviin kyllä hivenen kavennan kaavaa. T-paitojen yksiväriset hiekka ja minttu (näytti olevan nyt loppu -Hochwertiger Jersey - Mint Candy) trikoo ovat tilattu Alles fuer selbermacherilta. Kolmio on Paapiin ja itseasiassa vaihdettu ompelukaverilta. T-paitojen olalla on neppilista ja edessä hukan perintö kankaan karhu ja kettu.





Caprien kaavan on Baboon Ottobre 3/2014 ja koko 74cm. Vaikutti kokonsa puolesta oikein hyvältä kaavalta, meille tosin pituudesta vielä vähän reilut.




Kolmioista tehtyjen caprejen kaavana Summer sea Ottobre 3/2013.






6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. :) Joo! On meillä sit yks semmonen tosi kiva "osto t-paitakin" :D Tänään oli R ekaa kertaa kuule puistossa keinumassa. Ei tosin kyllä vielä ihan näin kesäisissä vaatteissa.

      Poista
  2. Aivan supersuloisia! Tuo baboon on kyllä kiva kaava, sillä olen tehnyt itsekin. Tosi siististi oot saanut tuon nappilistankin toteutettua! Mulla iskee usein sellanen laiskuus että teen vaan ilman.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä en oo raaskinut juurikaan vielä tunkea päätä ahtaista kaula-aukoista. Nyt tein yhden t-paitabodyn (pitäiskin blogata sekin) ilman neppilistaa ja hyvinhän se mahtui. Kylläpä nopeuttaa, kun voi jättää kohta noi kokonaan veks :)

      Poista
  3. Ihania ovat, taitavaa,

    VastaaPoista