keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Metsola Cut Collection


Metsolalla on para-aikaa popup-myymälä (näillä tiedoin heinäkuun loppuun) Jumbossa. Loistavaa, että lähtivät Kempeleestä vähän etelämmäs ja toivotaan, että löytyy kävijöitä niin, että saataisiin tänne eteläänkin oma myymälä ihan pysyvästi.

Minulla on ollut mielessä jo pidempään toteuttaa body parilla leikkauksella etukappaleelle ja kas - mitä Metsolalta löytyikään. No se meidän body, joka minulla on jäänyt tekemättä. No nyt se oli sitten tehtävä.


 Muutaman asian halusin tehdä tosin eri tavalla. Tykkään enemmän, että neppilista olalla on "piilossa", joten tein sen omalla tavallani. Hihansuissa kanttaukset eivät mielestäni ole kätevät, joten hihansuissa trikoosta käännettävät "resorit" (saa otettua vähän aiemmin käyttöön, kun kääntää alkuun reilummin). Myös pääntien ja haaran kanttaukset halusin toisilla väreillä. Kaavaa on lähdetty muokkamaan Bert bodysta Ottobre 1/12. Body on kokoa 80cm



Housujen kaava on oma. Parit koekappaleet on tullut jo tehtyä ja vähän tarvii kaava vielä viilausta, mutta kivat jo näinkin!

Paidan minttu trikoo on Selialta, harmaa trikoo on Majapuulta ja musta Käpyseltä. Housujen joustocollege on Selian ja "resoreina" tuota bodyssakin olevaa minttua trikoota, jotka ovat täsmälleen saman sävyisiä! Näitä lisää! Housujen nauha on kantattua mustaa trikoota.



Ja siis tästä se ajatus lähti:
Kuva: Metsola.co

12 kommenttia:

  1. Kyllä tämä vaatii jo paljon taitavuutta!!!

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos, itsekin tykkään! Kiva, kun ilahdutit kommentillasi :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Matki ihmeessä :) Kiva, kun jätit kommentin! Täytyy tulla kurkkimaan sitten sun aikaansaannoksia!

      Poista
  4. Oi miten kiva idea! Täytyypä kokeilla itsekin tällaista. Kivasti saisi jämäpalojakin tuhottua ;) mistä tuo minttu trikoo on ostettu?

    VastaaPoista
  5. Kiitos! Minttu trikoo on Selialta :)

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana setti ja raikkaat värit! Ja hei, sirkkarenkaat :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Trikoossa ne jopa pysyy, mut joustavaan resoriin sirkkarenkaiden saaminen pysymään on mulla edelleen kyllä kysymysmerkki!

      Poista