lauantai 20. kesäkuuta 2015

Ihana NOSH

Tässä parin vuoden aikana, kun olen ommellut melko paljon, on tullut tutustuttua moniin uusiin kankaita myyviin yrityksiin. Monista olen tilannut ja muutama on muodostunut suosikeiksi. Yksi niistä on ehdottomasti Nosh Organics. Laadukkaat luomupuuvillaiset trikoot pysyvät pesusta toiseen uudenveroisina.


Näitä Noshin tiikereitä mietin pitkään - onko vähän liian hurjia puoli vuotiaalle? No niin tai näin, niitä löytyy nyt kaapista kahdessa värissä ja minä kyllä tykkään. Yksivärinen vaniljan värinen trikoo hihoissa ja tiikeri trikoo etu- ja takakappaleella bodyssa ovat Noshilta. Bodyn kaavana on Bert Ottobre 1/12 (muokattu sivusaumoista neppilista siirretty olalle) ja housujen Streaky legs Ottobre 1/15 (kavennettu). Molemmat koossa 74cm. Housujen kangas alles für Selbermacherin mustaa joustocollegea.



Ja samoilla kaavoilla samassa koossa syntyi tämä toinenkin setti. Sekä krokotiilit että raidat on Noshin puuvillajerseytä.



5 kommenttia:

  1. Aivan ihanat vaatteet ja housujen kaava näyttää hyvälle. Minäkin tykkään Noshin laadusta ja kuoseista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Housujen kaava on kieltämättä yksinkertaisuudessaan aika kiva. Joskin hoikemmalle vauvalle varmaankin kannattaa vähän kaventaa.

      Poista