torstai 26. helmikuuta 2015

Jumpsuit

Jos tämä kangas ei olisi ollut mielestäni huippu, makaisi tämä jumpsuit keskeneräisten pinossa vielä pitkän tovin. Ei mennyt nimittäin kuin siellä kuuluisassa Strömsössä. Tarkoitus oli tehdä tästä kokonaan mustavalkoraitaisella trikoolla vuoritettu, mutta ajatuksissani leikkasin vuorin samoin päin kuin päällikankaan, vaikka jumppis ei ole symmetrinen. Tämän kämmin huomasin tietenkin vasta, kun vetoketju oli jo ommeltu paikoilleen. Noh, eihän sitä purkaa jaksa, joten mitä kummallisia sovelluksia yritin.  Reilun viikon tämä lojui pino Ö:ssä, mutta eilen päätin, että tämähän valmistuu! Ratkoja käteen siis. Lopputulemaan olen oikein tyytyväinen. Jumpsuitissa on nyt ainoastaan huppu vuoritettuna ja vetoketjun alla trikookaitale tuomassa mukavuutta.



Kaava tähän on Ottobre 4/2012 lehden jumpsuit hieman kavennettuna. Koko on 74, mutta näyttää reilulta ja meidän 68 kokoa käyttävä malli hukkui tähän vielä. Muokkasin haalarin takasaumattomaksi, hupun piirsin itse, resorikaitaleen jätin pois vetoketjusaumasta ja resorit kavensin ja pidensin.


Kankaita leikatessa meni tovi jos toinenkin miettiessäni vetoketjusauman kohdistuksia.



Andrea Laurenin karhut alles fuer Selbermacherista ja vuorin raitakangas Jonicilta.

10 kommenttia:

  1. Tämä on ihan tosi kaunis, hyvä että valmistui kuitenkin :) Tuo kangas alkoi kyllä himottaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja itsekin kyllä tykkään lopputuloksesta ja odottelen,e ttä pikkuherra vielä vähän kasvaisi, niin saadaan tämä käyttöön :)

      Poista
  2. Tosi kivan näköinen! Hauskaa että löysin tänne Annen blogin kautta, ompelukset on toinen toistaan hienompia :) Ja onpa mukavaa että noi Alles für Selbermacherista toimittaa myös Suomeen, niillä on aika paljon kivoja juttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että löysit :) No niin on ja hyvin kohtuulliset postikulutkin! Sulla on siellä onnenpäivät, kun on sekä Suomen että Saksan kangasvalikoimat hyödynnettävissä ;) Kauniita ompeluksia ja tuttuja kankaita löytyi myös sun blogista!

      Poista
  3. Onpa kiva!!! Kateellisena katson kuinka siististi olet saanut vetoketjun ommeltua :)

    VastaaPoista
  4. Nää sun ompelukset on kyllä ihan mahtavia. Just viikonloppuna koitin itse etsiä kaavaa tuollaiseen jumpsuitiin ja Even kanssa tuli puhe taas sun blogista. Ja kas, täältähän se löytyi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Laura! Noni, hyvähyvä :) Joko on pojille jumpsuitit tehty :) ?

      Poista