lauantai 14. helmikuuta 2015

Andrea Laurenin karhut

Muutamaan otteeseen olen törmännyt kankaisiin, joiden kuosit ovat miellyttäneet minua erityisen paljon. Ostopaikaksi on paljastunut Saksan Dawanda.  Jonkinmoisen salapoliisityön päätteeksi minulle selvisi, että nämä ihanat kuosit ovat Andrea Laurenin käsialaa ja Dawandan myyjällä, joka toimittaa kankaita myös Suomeen, on omakin nettikauppa: Alles fuer Selbermacher.

Postikulut Alles fuer Selbermacherista ovat hyvin kohtuulliset (3,65€ alle 30€:n tilauksiin, 7€, jos tilauksen arvo on 30-50€ ja 50€ ylittäviin tilauksiin 15€)ja hinnat Suomen nettikauppojen tasoon edulliset (tilaamani kankaat 16€/metri), joten tilaushan sinne lähti (ja toinenkin). Alle viikko, niin postimies kolkutteli ovella ja paketista paljastui nämä ihanat, ohuet joustocolleget ja pari kaupanpäälliskorttia pakattuna satiininauhaan.

Miinuksena täytyy todeta, että kankaat myydään 0,5 metrin välein (, kun suomalaisista nettikaupoista saa useimmiten tilattua 10cm tarkkuudella) ja ainoa kielivaihtoehto kaupassa on saksa (onnekseni se on minulla hallussa).




Ja sitten ompeluhommiin. Meidän pikkuinen sai muutamat housut. Housujen kaavana on Tiikeri (Ottobre 1/13), jota muokkasin reilusti. Koko näissä on reilu 68cm. Kolmiokarhut joustocollege löytyy täältä.





 


Tiikeri -kaavaa muokaten syntyi myös nämä housut. Koot näissä on 68cm, 74cm ja 80cm. Laitimmaisten housujen kangas löytyy täältä.



Lahkeisiin tein tasosaumat.



Nämä isoimmat, kokoa 80cm olevat housut löytyvät facebook -ompeluryhmämme järjestämästä huutokaupasta Sylva ry:n hyväksi. Huutaa näitä voi huomenna 15.2.2015 klo 9-22, lähtöhuuto on 6€ (sisältää postituksen) ja huutokaupanvoittaja suorittaa maksun suoraan Suomen syöpäsairaiden lasten ja nuorten hyväksi toimivan Sylva ry:n tilille.

Voi että nämä kankaat on ihania :) Seuraavaksi otan käsittelyyn nämä ihanat Andrea Laurenin suunnittelemat joustocollegea olevat pandat ja kolmiot!


Edit. näytti tuo postikulujen raja muuttuneen, eli alle 16,50€ maksavat tilaukset toimitetaan tuolla 3,65€:lla.

4 kommenttia:

  1. voih! noita pandoja menin katsomaan ja harmikseni olivat loppu! vaan lähti tuolta mullekin mukaan muutama kangas :D älyttömän edullista ja ihanaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! Etsi ne pandat sieltä Stoffe -> unsere Stoffe ja sivu 7. Ja kirjoita sähköpostiosoitteesi, niin saat mailia, kun niitä tulee lisää! Veikkaisinpa, että niitä tulee lisää, niin kuin on tullut noita kaikkia muitakin, jotka välillä ovat olleet loppu! Mä odottelen niitä silmälasipäisiä karhuja, jotka on sivulla 6. Ne on musta aika hauskat! Noissa pandoissa on kivaa myös se, että sieltä löytyy täsmälleen saman sävyisiä raita joustocollegeja, jolloin saa kivoja yhdistelmiä.

      Poista
  2. Voi mitä superihania kankaita! Ihania vaatteita oot niistä tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Paulina :) Housut ovat olleet kyllä kovassa käytössä!

      Poista